Obstaclerun in stadspark groot succes

De eerste editie van de Kids & Family obstaclerun in het stadspark is een feit. Er was een uitdagend parcours uitgezet met de meest uiteenlopende hindernissen. Glijdend vanaf de uitkijkheuvel en door het koude water van alle waterpartijen in het park. Een parcours voor bikkels dus.

Er werd in twee leeftijdscategorieën gestart, ouders en familieleden mochten meerennen. Het parcours was twee kilometer lang en de oudere kinderen moesten dit twee keer afleggen. Het evenement werd georganiseerd door Sportief Huizen. De sportcoaches stonden dan ook met z’n allen bij de hindernissen om iedereen aan te moedigen en aanwijzingen te geven.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter