Kidsconnect Samen op Reis

Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater

Vrijdagmiddag vond in de Zenderkerk de derde editie van het evenement Kidsconnect plaats. Kidsconnect – vrij toegankelijk voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd en hun ouder(s)/verzorger(s) – maakt onderdeel uit van het bijbels project ‘Samen op reis’ dat behandeld wordt op de vijf basisscholen van VPCBO Ichthus in Huizen.

Door middel van dit project wordt concreet vorm gegeven aan de driehoek; School-Gezin-Kerk. Zoals gebruikelijk wordt ook dit project afgesloten in diverse kerken in Huizen. Dit jaar zal dat zijn op zondag 16 februari 2020. 

Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater
Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater
Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater
Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater
Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater

Het doel van Kidsconnect is om de boodschap van Gods Liefde uit te dragen. Tijdens Kidsconnect-middag genoten ruim 600 de kinderen van het theaterstuk ‘Eindelijk thuis’ gespeeld door theatergroep ‘Simon en Zo’. De voorstelling ging over de verloren zoon, een boodschap die aansluit op het thema ‘Samen op reis’. 

Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater
Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater

Na de voorstelling ging het feest verder!

Kidsconnect, Huizen, Zenderkerk, theater

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Henk Heijnen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter