Haardstedelaan weer open

De Haardstedelaan is weer open voor al het verkeer. En niet iedereen is daar even blij mee. Te snel rijden zal niet veel meer gebeuren, maar erg comfortabel is het ook niet echt.

Over de gehele rijbaan zijn snelheidsbeperkende voorzieningen aangebracht. Optisch is de rijbaan smaller gemaakt door zogenaamde fietssuggestiestroken. De aansluiting met de rotonde is ook gewijzigd. Het fietspad is opvallender gemaakt. Met de aanpassingen is de weg nu hopelijk een stukje veiliger.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  R.J. Tuijnman
  20 augustus 2019 op 07:52

  Ja hoor: veiliger! Laat me niet lachen! met geparkeerde auto’s midden op het fietspad! Weer zo’n typische gevalletje autootje-pesten!

 • Reageer
  Irene Jansen
  24 augustus 2019 op 13:18

  Het verkeer rijdt inmiddels weer even hard dan voor heen. De drempels liggen niet verspreid over de hele laan maar over 1/3 ervan. Je wordt gek van het geklak van de auto’s die er overheen rijden. Wat dacht je van de auto’s met aanhanger. Weet je wat dat voor een geluid geeft. Het enige wat helpt is de zeebra, daar stoppen ze voor en het begin en einde van de laan. Je moet pas wat neerschrijven als je weet wat je schrijft. De laan lijkt smaller heb je enig idee hoe gevaarlijk dat is met die drempels. Je moet eerst maar eens een uurtje of 2 op een stoeltje gaan zitten kijken tussen 4 en 6 uur dan kan je er wat zinnigs over zeggen.

 • Laat een reactie achter