In gesprek met de wethouder

In het hele land zijn gisteren en vandaag wethouders in gesprek gegaan met inwoners over het klimaat, in het kader van Kies voor Klimaat. Dit initiatief van Urgenda wil laten zien dat klimaat niet rechts en niet links is, maar ons allemaal aangaat. Gisteren stond de Huizer wethouder Gerrit Pas bij het bushokje met zijn poster bij het Prins Bernhardplein. Enkele inwoners maakten van de gelegenheid gebruik om hun zorgen te uiten, vragen te stellen en ideeën te opperen.

Noodzaak

“Deze campagne laat zien dat het klimaat ons allemaal aangaat. Grote bedrijven, bekende Nederlanders, MKB-ers, boeren, lokale politici en vele anderen maken zich grote zorgen en werken op hun eigen manier aan oplossingen. Nederland leeft al eeuwen samen met het water. We beschermen ons tegen overstromingen door dijken. Dat is niet links of rechts, maar gewoon noodzaak. Zo is het ook met het tegen gaan van klimaatverandering.”, aldus de website.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter