Nieuwjaarsreceptie gemeente


Gisteravond was de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Huizen. Onder het genot van een drankje, hapje en livemuziek kon iedereen elkaar de beste wensen meegeven voor het nieuw jaar. De tribune van de raadszaal zat goed gevuld tijdens de speech van de burgemeester. “Welkom bij mijn eerste en tevens laatste nieuwjaarsspeech” begon de burgervader. De burgemeester was aangesteld om de periode te overbruggen tot de samenvoeging van omliggende gemeenten. Nu dat voorstel van de baan is, wordt er een nieuwe burgemeester gezocht. In de speech werd er onder andere bij de volgende punten stilgestaan.
De jaarwisseling:

De jaarwisseling is relatief rustig verlopen. Burgemeester Sicko Heldoorn heeft tijdens de jaarwisseling een dienst meegedraaid met de politie en was verheugd om te zien dat rond twee a drie uur in de nacht al door veel inwoners gezamenlijk werd opgeruimd.

Participatie:

“participatie” klinkt als een toverwoord, maar is dat niet. Wij willen dat inwoners meer eigen verantwoording nemen en krijgen voor hun directe leefomgeving. Dat gevoel van betrokkenheid, bij de inrichting van de samenleving en het democratische besluitvorming wordt vergroot.”

De kanjers van 2018:

Een project van vrijwilligerscentrale Huizen en jongerencentrum Connect. Voor de kanjers van 2018 gingen zij op zoek naar verhalen van inspirerende jongeren.

Huizer Insinge voor drukkerij Bout:

Het Huizer Insinge werd uitgereikt aan drukkerij Bout, de uitgever van de Huizer Courant. Helaas moest deze krant stoppen. De Huizer Courant verscheen op 20 december 2018 voor het laatst. De uitgave van Drukkerij J. Bout & Zn. voorzag 105 jaar lang haar abonnees van nieuws over Huizen. Voor veel inwoners van Huizen was de Huizer Courant een belangrijke nieuwsbron.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek.

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter