Bouw Keucheniushof kan starten

keuchenius huizen

De gemeenteraad van Huizen stelde 8 februari 2018 het bestemmingsplan Keucheniushof vast. Dit plan gaat over 22 eenheden (woningen en commerciële ruimten) voor het braakliggende gebied aan de Keucheniusstraat. Beroep tegen dit bestemmingsplan bij de Raad van State was mogelijk tot vrijdag 6 april 2018. Vandaag is bekend geworden dat er geen beroep is ingesteld. Dat betekent dat het bestemmingsplan onherroepelijk is en de bouw van de Keucheniushof kan starten.

Wethouder Marlous Verbeek is blij dat met de bouw kan worden gestart. “We hebben aan het begin van deze raadsperiode een ambitie uitgesproken over het zogeheten Keudossier. Ik ben heel blij dat we vandaag definitief kunnen zeggen dat we deze ambitie hebben waargemaakt. Het bestemmingsplan is in werking getreden en de Keucheniushof mag worden gebouwd.”

Gerrit Jan Visser van Visser Bouw Maatschappij is ook verheugd. “Ik ben bijzonder verheugd met het resultaat en dat er definitief geen beroep is ingesteld. Ik ben ervan overtuigd dat de Keucheniushof een mooi plan zal worden, passend bij de maat en schaal van ons oude dorp.”

persbericht Gemeente Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

archieffoto Inge Jansen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter