De krachtcentrale doet ’t weer!

krachtcentrale

De aanhouder wint. Al tientallen jaren geleden werden de plannen geboren om het karakteristieke gebouw aan de Havenstraat te behouden en nieuwe energie te geven. Dat traject ging niet zonder slag of stoot. Maar vandaag was het eindelijk zo ver. De officiële opening van een inspirerende hedendaagse ontmoetingsplek. Van café-restaurant tot sportschool, galleries, bijzondere vergaderlocaties en een heerlijk terras met een “ibiza”achtige loungesfeer.

Iedereen was uitgenodigd om in gezamenlijkheid het lint door te knippen. Hierop werd natuurlijk een toast uitgebracht met champagne, hapjes en live-muziek.

Huizen is met De Krachtcentrale een fantastische plek rijker geworden en mag trots zijn op de initiatiefnemers die dit mogelijk hebben gemaakt.

Het dakterras belooft een mooie plek te worden met zomerse sferen
Sinds een korte tijd is de duikplank aan het gebouw toegevoegd. Een blikvanger.
Charly Luske tijdens de opening

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek en Inge Jansen

Verhuist, Burgemeester, Huizen


Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter