Huizer havendag

De Huizer Havendag trok vandaag enorm veel bekijks. Door het mooie weer trokken veel mensen er op uit naar de haven. Hier lagen tientallen historische schepen en ook meer moderne schepen van o.a. Rijkswaterstaat. Alles mocht bezichtigd worden.

Daarnaast was er natuurlijk de braderie, de haringrace met de botters en als afsluiting een concert van Prinses Irene bij De Krachtcentrale.

In tegenstelling tot vorig jaar was het concert van muziekvereniging niet op het ponton in de haven. Financieel was dit niet op te brengen, zo bleek. De opzet was dan ook wat kleinschaliger. Hopelijk volgend jaar toch weer een Huizer Haven concert te water.

« van 2 »

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:  Larisa Landré, Inge Jansen en Henk Heijnen

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter