Mooi Huizen: overal sierkersen!

Sierkersen in Huizen

Ze zijn alweer bijna uitgebloeid na het gure weer van afgelopen week, maar vorig weekend stonden de sierkersen (Prunus serrulata ‘Kanzan’) er weer prachtig bij! We hebben een klein rondje door het dorp gedaan, en kwamen daarbij een paar mooie exemplaren tegen. Naar onze bescheiden mening hebben wij ook de mooiste sierkers van Huizen gevonden!

Sierkersen in Huizen
Langs de Nieuwe Bussummerweg

De mooiste sierkersen

De oude boom aan de Nieuwe Bussummerweg, die bijna over de bushalte is gedrapeerd, is een mooie runner up. Maar de mooiste sierkers kwamen wij tegen op de Groen van Prinstererlaan. Het is helaas wel de vraag hoe lang deze oude boom het nog volhoudt; op de stam zijn al wat zwammen verschenen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter