Pier van ijs

Pier van ijs

Het is niet alleen genieten in de straten, parken en natuur van Huizen: langs de kust zorgt de harde oostenwind voor prachtige sculpturen van ijs. Van het kruiende ijs op de stranden en ingepakt riet langs de randen tot een complete pier van ijs. Ja, je leest het goed: een pier van ijs. De oude pier (achter het Gooierhoofd) is compleet ingepakt door ijs. We raden aan om te genieten van de plaatjes op ons blog en er niet zelf heen te gaan. De pier is werkelijk spekglad en bijna niet begaanbaar. Onze fotografen weten wat veilig is en opereren binnen de grenzen hiervan.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst:  Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter