Oud en Nieuw Huizen.


oud en nieuw huizen

Vandaag blikken we in de oud en nieuw serie terug op de Lindenlaan. Naast de gloednieuwe woningen staat nog een huis wat vroeger een garage is geweest. In de loop der tijd heeft het pand verbouwingen gehad, maar je ziet nog steeds tekens van vroeger zoals de garagedeur.  

OUd en nieuw Huizen

huizer museum

Ik wil de “oud en nieuw” serie aanvullen waarin oude en nieuwe beelden in elkaar overvloeien. Heb jij ook nog een mooie foto? Stuur hem in en wellicht maken we er ook zo’n samengevoegde oud en nieuw foto van!

Tot de jaren 90 is ongeveer interessant voor ons doel. Om de foto’s mooi te kunnen laten overvloeien is het handig als er herkenbare punten zoals gebouwen opstaan om het te kunnen uitlijnen. Denk aan winkels die zijn veranderd. Waar stonden vroeger de telefooncellen? Of juist met personen, hoe is de mode veranderd in de tijd? Voertuigen etc etc. Foto’s kunnen gemaild worden naar: Vincentfotografie@gmail.com

Foto’s: Vincent Snoek en Huizer Museum. 

Blijf op Huizer hoogte

OpHuizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Iedere dag zie je hier de laatste nieuwtjes en leukste foto’s uit Huizen.  Wil je onze berichten blijven volgen ? Like ons dan op onze Facebookpagina en kijk met ons mee

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter