Second Lifestyle stopt, My Stekkie start

My Stekkie Huizen

Na veertien jaar vertrekt tweedehandskledingwinkel Second Lifestyle uit Huizen. De onderneming heeft vestigingen in Amersfoort, Hilversum en Huizen, en mede door corona lukt het niet om alle drie de winkels te handhaven. Maar gelukkig komt er iets goeds uit voort. Een nieuwe tweedehandskledingwinkel start op de Havenstraat: My Stekkie!

My Stekkie Huizen
Het is maar een kleine stukje verderop

My Stekkie

My Stekkie gaat open op 5 januari 2021. Het wordt de eerste eigen winkel van Romy Snel, op dit moment 2,5 jaar werkzaam bij Second Lifestyle. Men kan in de nieuwe winkel aan de Havenstraat 9A dus een bekend gezicht verwachten. Romy wilde al lang een eigen winkel, en ziet de sluiting van Second Lifestyle als kans om de uitdaging eindelijk aan te gaan. Ze betrekt de rechterkant en kelder van het voormalige pand van Freewear / King Kong. Naar verluidt gaat bloemenwinkel Strelitzia uitbreiden in de rest van het pand.

Second Lifestyle Huizen

Second Lifestyle

Second Lifestyle stopt per 13 februari 2021. Tot 24 december a.s. kunnen spullen nog ingebracht worden. Alles wat niet wordt opgehaald voor de sluiting gaat naar het goede doel. Na 13 februari kunnen klanten terecht bij de winkels in Amersfoort of Hilversum, of natuurlijk bij Romy in My Stekkie. Voor vragen over het inbrengen van spullen bij My Stekkie kun je Romy mailen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter