Wethouders begeleiden avondvierdaagse

Wethouders avondvierdaagse Huizen

De tweede avond van de Avondvierdaagse Huizen zit erop. En vanavond was een bijzondere avond, want langs de route stonden drie wethouders om het verkeer in goede banen te leiden. Bert Rebel, Maarten Hoelscher en Marlous Verbeek zijn drie van de vele vrijwilligers die hebben gezorgd dat de avondvierdaagse dit jaar toch door kon gaan.

Wethouders avondvierdaagse Huizen
Bert Rebel bij de Zuiderzee

De wethouders waren populair bij de deelnemers van de avondvierdaagse. Ze konden rekenen op vele high fives en begroetingen. Voor wethouder Hoelscher was het vanavond nog wel even spannend: vlak voor de start moest het parcours bij zijn oversteekplaats omgelegd worden omdat er zwanen met zeven kuikens langs de route zaten. Gelukkig is de organisatie voorbereid op dit soort onvoorziene omstandigheden en was alles snel geregeld!

Wethouders avondvierdaagse Huizen
Maarten Hoelscher bij de Aristoteleslaan
Wethouders avondvierdaagse Huizen
Marlous Verbeek langs de Stichtseweg in Blaricum

Donderdag volgt een uitgebreid verslag van de avondvierdaagse van dit jaar met meer foto’s. We zijn heel benieuwd of jullie woensdag de burgemeester langs de route spotten.

Zwanenkuikens Huizen
De bewuste kuikens

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

lidl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter