Koningsdag in beeld

Zon, regen en kou. Toch waren de straten goed gevuld en was het gezellig druk op het Oude Raadhuisplein. De vrijmarkt leek wat eerder leeg te lopen. Niet gek na zoveel uur op je kleedje zitten in weer en wind. Krijgen we vanavond weer Plein 2000 afgeladen net als Huizerdag ? Wij zijn er bij !

koningsdag huizen
koningsdag huizen
koningsdag huizen

koningsdag huizen
De laatste straatmuzikant
koningsdag huizen
…en de laatste restjes

Klik hier voor het foto-overzicht van het Plein 2000 feest.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter