Familieuitje

zwaantjes

Met de familie op stap. “Welke bus moeten we hebben?” Familie Zwaan, woonachtig aan de Huizermaatweg, hebben al voor de nodige verkeersopstoppingen gezorgd. Vandaag trokken ze er weer op uit, dit keer naar het busstation en politiebureau.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.


foto’s:  Inge JansenVoor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Anke Kooiman
  30 mei 2019 op 20:50

  Wat een pracht, die zwaantjes.

 • Reageer
  Sila
  30 mei 2019 op 22:45

  Buslijn 120: naar Eten op Rrrrolletjes in Hilversum 🤣

 • Laat een reactie achter