Freewear verhuist naar de overkant

HUIZEN Freewear verhuist

Het markante pand op de hoek Voorbaan/Havenstraat waarin voorheen Gooische Meuck gevestigd was zal niet lang meer leeg staan. In de loop van de zomer zal Freewear, dat nu schuin ertegenover aan de Havenstraat huist, er zijn intrek in nemen.

HUIZEN Freewear verhuist
Het huidige winkelpand aan de Havenstraat

Betere winkelruimte

Freewear verhuist naar de overkant vanwege de gunstiger ligging van de nieuwe locatie. Aan de Havenstraat is weinig doorloop van winkelend publiek; winkels binnen het voetgangersgebied hebben doorgaans meer aanloop. Bovendien heeft het nieuwe pand prachtige etalages en kan de hele winkel op één verdieping terecht in plaats van over twee verspreid, zoals nu het geval is. We wensen Freewear veel succes met de verbouwing en verhuizing!

HUIZEN Freewear verhuist
Het nieuwe pand op de hoek met de Voorbaan

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst Larisa Landré

Fortune Coffee 't Gooi

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Second Lifestyle stopt, My Stekkie start - OpHuizerhoogte.nl
    2 december 2020 op 17:50

    […] de uitdaging eindelijk aan te gaan. Ze betrekt de rechterkant en kelder van het voormalige pand van Freewear / King Kong. Naar verluidt gaat bloemenwinkel Strelitzia uitbreiden in de rest van het […]

  • Laat een reactie achter