Lidl opent nieuwe winkel in Huizen

Nieuwe winkel Lidl Huizen

Woensdag 8 mei is het zover: de opening van het nieuwe Lidl filiaal in Huizen! Vanwege de uitbreidingsplannen van het hoofdkantoor en het verduurzamen van bestaande filialen is de winkel naar de Bestevaer verhuisd. Woensdagochtend om 09:00 uur is de feestelijke opening waarvoor alle Huizers en vooral omwonenden uitgenodigd zijn!

Nieuwe winkel Lidl Huizen

Nieuw en vers

Het nieuwe filiaal is van alle gemakken voorzien en uitgerust met de nieuwste technische snufjes. Zo hebben de winkelkarretjes handige grepen voor beter navigeren en zijn er zelfs winkelwagens voor mindervaliden en Maxi-Cosi’s. Je komt binnen op de versafdeling met groente en fruit, vers vlees en de broodafdeling. Wijnen zijn makkelijk op smaak te herkennen en de dozen verdwijnen steeds meer uit beeld. Helemaal nieuw is het zelfscanplein, waar je snel en makkelijk je boodschappen zelf kunt afrekenen. De sinaasappelpers zal zeker in de smaak vallen en sluit goed aan op de uitbreiding van de versafdeling.

Nieuwe winkel Lidl Huizen

Duurzaam en groen

De ondergrondse parkeergarage is zeer ruim opgezet en voorzien van een zestal gratis laadpunten voor elektrische auto’s. Op het parkeerterrein zijn een tweetal gratis laadpunten bij het snellaadstation. Daarnaast is er ruimschoots (overdekte) parkeerruimte voor fietsen en bakfietsen. Ook is er een laadpunt voor elektrische fietsen. Een groot deel van de benodigde elektra voor het filiaal wordt opgewekt door de 700 zonnepanelen op het groendak. Het buitenterrein is als park ingericht met diverse bomen, struiken en bij-vriendelijke begroeiing. Dit draagt bij aan een grote biodiversiteit en sociale beleving van de klant.

Nieuwe winkel Lidl Huizen

Kom jij het team versterken?

Voor het nieuwe filiaal is Lidl nog op zoek naar collega’s die het team in Huizen komen versterken. Geïnteresseerd? Klik dan op de banner hieronder of kijk op werkenbijlidl.nl voor meer informatie.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Lidl is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

 • Reageer
  Mw S Thiel
  6 mei 2019 op 22:11

  En… glasbakken nu WEL op het Lidl terrein ?

  • Reageer
   Larisa
   6 mei 2019 op 22:13

   Zeker, 2 stuks!

  Laat een reactie achter