Van ’t Vossenhol naar Aan de Kade

aan de kade

HUIZEN – Zes jaar geleden namen Frank en Antonija het pannenkoekenrestaurant ’t Vossenhol bij Oud-Valkeveen over van de vorige eigenaar. Voor velen inmiddels bekend om de gastvrijheid, de Vossenbol en uiteraard de lekkerste pannenkoeken. Voorlopig kan iedereen hier nog gewoon terecht maar vanaf oktober 2020 zullen de deuren daar sluiten. De verhuurder heeft dan een andere bestemming voor het pand.

Dat lijkt nog ver weg, maar voor Frank en Antonija was dit een reden om verder te kijken naar een geschikte plek om ook in de toekomst de inmiddels grote groep vaste gasten te kunnen blijven verwelkomen.

aan de kade

Restaurant Aan de Kade

Het oog viel op het restaurant aan de Zomerkade. Na een ingrijpende verbouwing vorig jaar, opende in december 2017  “Aan de Kade”. Een prachtige horecagelegenheid waar uiteraard iedereen nog steeds terecht kan voor die heerlijke pannenkoeken, maar waar de menukaart veel uitgebreider en luxer is, zowel voor lunch als diner.
Antonija is hier de gastvrouw en vertelt dat Aan de Kade een echt familierestaurant is waar volwassenen keuze hebben uit mooie gerechten en een goed glas wijn, en waar het voor de kinderen ook heerlijk eten is. En dat alles voor een betaalbare prijs.


Aan de Kade viert één jarig bestaan

In het weekend van 14, 15 en 16 december viert restaurant Aan de Kade haar éénjarig bestaan. Chef-kok Björn Doense gaat dan buiten live zalmzijdes roken. Voor alle gasten die een driegangenmenu bestellen is er dan een gratis voorgerecht van gerookte zalm rechtstreeks uit de rookoven !

Kerst vieren 

Aan de Kade is beide kerstdagen geopend. Kijk hier vast voor het kerstmenu. Reserveren kan hier. Het hele team van restaurant Aan de Kade verwelkomt u graag.

kerstmenu aan de kade

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

 

restaurant aan de kade

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter