Foodbloggen met ’t heertje

Als je als Huizer fotoblog de mooiste gerechten van Grand Café ’t heertje op de foto mag zetten, wordt het toch echt foodbloggen. Gisteren was het dan zo ver. Team ’t heertje kwam bij elkaar om de nieuwe gerechten van de chefs Bjorn en Jeffrey te beoordelen alvorens de nieuwe menukaart gelanceerd kon worden. Kritisch werd er geproefd en werden de juiste wijnen of speciaalbieren bij de gerechten geselecteerd.heertje

Terwijl de gerechten één voor één werden geïntroduceerd, kreeg iedereen uitgelegd welke mooie producten zijn gebruikt en wat men straks aan de gasten mag serveren. Altijd weer een leuk moment waarbij iedereen klaar zit met een vorkje en pen en papier. Drie keer per jaar wordt de kaart veranderd, waarbij de klassiekers natuurlijk mogen blijven. Iedere keer weer een uitdaging voor de chef.
Nieuwkomers zijn nu bijvoorbeeld op de huid gebakken zeebaars met groene asperges en risotto of de heerlijk pittige gamba’s gebakken in de knoflook en chilipeper.
Van de geur alleen krijg je al trek. En houd je niet van vis ? Dan zijn er natuurlijk altijd nog de traditionele vleesgerechten bereid op de Green-Egg of die heerlijke cheeseburger met een goed glas bier. Nieuw is ook de vegetarische flammkuche met rode ui en bospaddestoelen.

Ook trek gekregen ? Grand Café ’t heertje is open van dinsdag tot en met zondag. Kijk op de website van ’t heertje voor meer informatie of om te reserveren.

Blijf op Huizer Hoogte

Op Huizerhoogte is het leukste fotoblog van Huizen. Wil je ook op de hoogte blijven wat er gebeurt in Huizen? Wij brengen Huizen, haar inwoners en ondernemers iedere dag in beeld.
Like onze Facebookpagina en kijk met ons mee. Verbinden door verbeelden !

foto’s Inge Jansen

 

Grand-Café ’t heertje is sponsor van OpHuizerhoogte. Door onze sponsors kunnen wij dagelijks Huizen in beeld blijven brengen. Wil je ook sponsoren en met je onderneming in de spotlights komen. Neem dan contact met ons op. We vertellen er graag meer over.

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter