De Lange Menstore weer open

de lange menstore

Met het openscheuren van een grote foto van de eerste generatie De Lange, opende Gert Jan en Geeske de Lange vanavond hun winkel die een flinke uitbreiding heeft gekregen. Maar liefst 130 vierkante meter extra vloeroppervlak biedt nu plaats voor nog meer herenmode van onder andere de nieuwe merken Lyle & Scott en Roy Rogers. Ook voor Lacoste, of volledig op maat “customized” jeans kun je nu terecht in de herenmodezaak aan de Voorbaan in Huizen.

En niet alleen kleding 

Het aanbod in de winkel heeft zich ook uitgebreid met leuke kado-artikelen voor mannen. Van Happy-socks tot Pineut, een flesje om zelf je neut te brouwen. Handig voor dat leuke verjaardagskado. Vanaf morgen kun je uiteraard een kijkje komen nemen en aanstaande zaterdag staat er een echte barista in de zaak die je trakteert op een heerlijke koffie-specialiteit.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen 


trotsmarkt

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter