Meerdere gewonden bij botsing kruispunt Naarderstraat Crailoseweg

Gisteravond rond half negen heeft er op de kruising van de Crailoseweg met de Naarderstraat een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij vielen meerdere gewonden, waarvan één ernstig verwond. Omstanders schoten direct te hulp en meerdere ambulances waren daarna snel ter plaatse.

De brandweer heeft een auto moeten openknippen om één persoon te kunnen bevrijden. Het kruispunt is voor langere duur afgesloten geweest. De politie onderzoekt de oorzaak en toedracht van het ongeval en verzoekt om getuigen zich te melden.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s:  Vincent Snoek 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter