Kom werken bij Lidl Huizen!

Kom werken bij Lidl Huizen!

In mei opende Lidl Huizen de deuren van het nieuwe filiaal. Dat was een flinke verandering voor klanten, maar ook voor medewerkers! De winkel oogt groter en moderner, de personeelsruimtes zijn ruimer en hebben meer buitenlicht. In het begin was het ook flink zoeken naar de plek waar alle producten staan. We spraken met Kelvin die verkoopmedewerker is bij Lidl in Huizen.

Liefst vullen!

Kelvin is 20 jaar en werkt 40 uur per week in de winkel. Als verkoopmedewerker werkt hij overal in de winkel, zoals bij groenten & fruit, in de bakkerij en aan de kassa (inclusief het nieuwe zelfscanplein!) of is hij het schap aan het vullen. Zelf vindt hij het vullen het leukste deel in zijn werk. “Hierin kan ik namelijk redelijk mijn eigen ding doen. Zo kan ik in goed overleg zelf bepalen wanneer ik pauze neem en hoe ik mijn werk precies doe. Daarnaast hebben we een ontzettend gezellig team, waarin ook gewoon ruimte is voor een grapje onderling.”

Kom werken bij Lidl Huizen!

Werken in het nieuwe filiaal

Werken in het nieuwe filiaal was voor iedereen in het begin even wennen. “De eerste dagen kwamen klanten met een boodschappenlijstje bij me om te vragen waar alles lag. Dan moest ik soms een andere collega om hulp vragen als ik dat ook nog niet wist! Samen konden we het altijd vinden. Ondertussen is iedereen natuurlijk helemaal gewend”, aldus Kelvin. Ook klanten merken dat het anders is in het nieuwe filiaal. De vergelijking met Franse en Spaanse supermarkten wordt veel gemaakt. “Het voelt helemaal niet meer als de oude Lidl. Laatst was hier een manager van een andere supermarkt op bezoek, die keek echt zijn ogen uit!”

Werken bij Lidl

Voordat hij bij Lidl werkte, werkte Kelvin bij een andere supermarkt. Werken bij Lidl vindt hij veel leuker. “Bij Lidl is het echt gezellig. Er is veel ruimte voor humor, en het is natuurlijk tof om in zo’n mooie winkel te mogen werken. Daarnaast is het werken hier flexibeler. Er wordt met mij meegedacht, in oplossingen in plaats van in problemen. Dat werkt echt fijn. Daarnaast hoef ik me nooit te vervelen: niet alleen het werk is heel afwisselend maar er is ook altijd wel iets te doen met collega’s.” Eens per jaar is er een teamuitje. Eind januari is het team gaan bowlen, en daar keek Kelvin erg naar uit! “We gaan als collega’s regelmatig buiten werktijd wat met elkaar doen, maar zo’n personeelsuitje is toch weer anders.”

Kom jij het team in Huizen versterken? Klik dan op onderstaande banner of kijk op werkenbijlidl.nl

Kom werken bij Lidl Huizen!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Kom werken bij Lidl Huizen!

Lidl is sponsor van OpHuizerhoogte. Mede dankzij hun steun blijven wij het meest bekeken fotoblog van Huizen voor jullie maken. Wil je ook adverteren en sponsoren? Klik HIER voor meer informatie.

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter