Winkels verhuizen in Huizen

In het centrum van Huizen staat een aantal winkels op het punt van verhuizen. De leegstand van een aantal winkelpanden geeft andere winkeliers weer de gelegenheid een meer passende ruimte te betrekken.

Pet’s Place

Pet’s Place verhuist een paar deuren op de Lindenlaan, van de huidige locatie naar het voormalige pand van HUIZ op de hoek met de Tuinstraat. Dinsdag 22 januari is de nieuwe winkel voor het eerst open, donderdag 24 januari is de officiële opening. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de inrichting van de winkel.

Handwerk Speciaalzaak De Pauw
de Pauw

Ook voor de handwerkspeciaalzaak De Pauw komt er een verhuizing aan. De Pauw verhuist van de Voorbaan naar de Achterbaan, en wel naar de voormalige naaimachinewinkel van Bos. Medio maart verwachten ze daar de deuren te openen. Tot die tijd kunt u gewoon op de vertrouwde locatie terecht.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen en Larisa Landré

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter