Romy Fashion opent aan de Kerkstraat

Op het moment wordt er nog hard gewerkt aan de aankleding en inrichting, maar aanstaande donderdag is het al zo ver: dan opent Romy Fashion aan de Kerkstraat haar deuren! De winkel, gevestigd in het oude pand van Specsavers, die naar het Oude Raadhuisplein is verhuisd, komt met een collectie voor verschillende leeftijden en portemonnees.

Romy

De winkel is vernoemd naar de dochter van eigenaresse Laura Jepkes. Laura hoopt met haar aanbod een aanvulling te zijn op de al bestaande winkels in Huizen. Nieuwsgierig naar de winkel? Vanaf donderdag 26 april kun je binnenstappen!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    De Opening! – Romy Fashion
    30 april 2018 op 21:53

    […] hier voor het volledige […]

  • Laat een reactie achter