Oude Lidl winkel afgebroken

Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,

Acht jaar na de opening van de “oude Lidl” in Huizen zijn de sloopwerkzaamheden aan het pand nu in volle gang. Het getik van drilboren is in de wijde omtrek te horen. Muren worden in hoog tempo neergehaald en al snel verschijnt het karkas van het gebouw. De oude winkel zal volledig worden afgebroken om plaats te maken voor extra kantoorruimte voor Lidl Nederland. Wanneer het nieuwe kantoorpand in gebruik genomen gaat worden is nog niet bekend.

Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,
Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,
Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,
Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,
Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,
Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,
Huizen, Lidl, sloopwerkzaamheden. oudenwinkelpand,

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter