Huizer Wijnproeverij 2018

Vanavond was het weer tijd voor de jaarlijkse wijnproeverij in het Hart van Huizen. Bij verschillende winkeliers konden diverse wijnen uit Spanje, Zuid-Afrika, Italië en Frankrijk  geproefd worden. Dit alles werd vrolijk omlijst met diverse muzikanten die optraden. Het prachtige en warme weer zorgde voor een extra feestelijke sfeer. Wij hebben de leukste foto’s op een rijtje gezet voor jullie.

Groot succes

De wijnproeverij van 2018 mag een groot succes genoemd worden. De 1000 beschikbare glazen waren binnen een paar dagen uitverkocht. Wellicht aanleiding om het aantal winkels én glazen volgend jaar te verhogen! Bijzonder was dat Albert Heijn dit jaar voor het eerst mee deed. Supermarktmanager Jos had graag vorig jaar al meegedaan, maar was als kersverse manager toen te laat. De wijnproeverij is zo een mooie mix van (wijn van) zelfstandige ondernemers en landelijke ketens.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter