Waar is het melkmeisje?

Op het Oude Raadhuisplein staat een lege sokkel. Waar is het melkmeisje gebleven?? Is ze van het weekend gaan stappen en niet meer terug gekomen? In het lekkere zonnetje aan de wandel? Op zoek naar een melkman? Alleen de voetafdrukken resten ons nog…

Opgelost

Navraag leert dat het melkmeisje van het weekend beschadigd is geraakt, zoals wel vaker gebeurt helaas. Op het moment wordt ze weer opgelapt.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter