Het naaimachinewinkeltje van Bos gaat sluiten


Naaimachine

HUIZEN – De naaimachinespeciaalzaak Bos aan de Achterbaan gaat per 1 januari 2019 haar deuren sluiten. Op de Facebookpagina van de winkel werd de opheffingsuitverkoop aangekondigd. Jammer van weer zo’n klein zaakje  in één van de winkelstraatjes van het oude dorp.

Bos biedt nu voor de geïnteresseerden aantrekkelijke kortingen op de laatste naai-, lock- en borduurmachines.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

foto’s Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter