Kerstinkopen

De meeste winkels in Huizen zijn vandaag open voor de laatste kerstboodschappen en wellicht ook nog leuke kadootjes. In het winkelcentrum Oostermeent is er ook vandaag nog de kerstmarkt met onder andere een kerststal met echte dieren en er zijn optredens van zangkoren voor de mooiste kerstliedjes. Uiteraard kun je ook met de kerstman op de foto. Sfeervol kerstshoppen dus. De kerstmarkt sluit om 17:00 uur. De supermarkten gaan een uurtje later dicht.

Op het middenplein van de Oostermeent staat een grote tent en diverse kerstkraampjes met kerstartikelen of mooie feestkleding.

 

Natuurlijk ontbreekt meneer Le ook niet. Lekker Vietnamese loempia’s eten op zondagmiddag.

 

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter