Music & lifestyle festival

Vandaag was het eerste I’ve got the Power – Music & Lifestyle Festival op het terrein bij de Krachtcentrale. Dit festival was een initiatief van Generation Praise (GP) Huizen in verband met het vijftienjarig jubileum van de band. Het omvatte talloze activiteiten en vooral veel muziek van onder andere: Martin Brand, De Rechtstaat, Break Free Worship, Generation Praise. Iedereen uit Huizen en omgeving was hartelijk welkom op dit evenement. Hoewel het weer niet helemaal mee zat, was het een gezellige dag vol met muziek en gezelligheid.  Er stonden diverse foodtrucks en voor de kinderen was er ook genoeg te doen. Natuurlijk konden mensen ook een kijkje nemen in de Krachtcentrale waar de bar al volop draaide van het gelijknamige restaurant dat aankomende woensdag al open gaat. 

Blijf ook op Huizer hoogte
Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter