Sloop Erfgooiers College

Erfgooiers college sloop

De sloop van het Erfgooierscollege is begonnen. Grote sloopmachines halen beetje voor beetje een deel van het oude gebouw weg.
Het Erfgooiers College heeft als wens onder andere meer werkplekken in de school te realiseren door middel van studiepleinen en studie-nissen waarin we ook de coachgesprekken mogelijk maken. Ze kijken er naar uit de school energieneutraal, modern, goed geoutilleerd, licht, fris maar bovenal een goede en inspirerende werkplek voor de medewerkers maar vooral de (toekomstige) leerlingen te maken .

erfgooiers college sloop

Een deel van de bestaande bebouwing blijft behouden en er wordt voor een deel nieuwbouw gerealiseerd. In overleg met het bestuur van de school en een werkgroep, bestaande uit enkele omwonenden en andere belanghebbenden, zijn stedenbouwkundige randvoorwaarden vastgesteld voor de nieuwbouw. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

erfgooiers college sloop

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Vincent Snoek.

Snackland

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter