Tijd voor Meedoen lanceert eigen magazine

Op ‘luchtige wijze’ heeft wethouder Janny Bakker vandaag het magazine ‘Kracht’ van Tijd voor Meedoen gelanceerd. Tijd voor Meedoen is het concept waar in het Huis van de Buurt, De Draaikom, mee wordt gewerkt.

Speldenprik

Het eerste exemplaar zat gevangen in een enorme ballon.  Janny Bakker moest even over haar angst voor knallende ballonnen stappen om met een speldenprik het magazine te bevrijden. Ze werd beloond met een gesigneerd exemplaar van de initatiefnemer van Tijd voor Meedoen, Astrid Veerman.

Nieuwsbrief

Het magazine is de nieuwste vorm van de nieuwsbrief van het buurthuis. Elke vorm, vijf in totaal, is een stukje professioneler geworden. Van een aantal mededelingen op een A4-tje naar dit prachtige magazine, gemaakt voor en door deelnemers van Tijd voor Meedoen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter