OpHuizerhoogte goes Helgoland !

Fotograferen in Huizen is natuurlijk leuk, maar soms gaan we ook even verder weg. Eerder kondigden we al onze fotoreis naar Helgoland aan. De aanmeldingen voor het fotograferen van de zeehonden liep snel vol, en gisteren vertrokken we vanuit Huizen richting het eilandje tussen Duitsland en Denemarken.Met zeven fotografen zijn we afgereisd naar Düne waar rond deze tijd de jonge zeehondjes worden geboren en het meteen paartijd is voor de volwassen dieren. Een prachtige natuurbeleving, ideaal voor het “perfecte plaatje”.

Languit liggend op het strand kregen de fotografen tips en tricks om de mooiste platen te maken. Manuel Pohan, Heleen Peeters, Jans Westland, Sabrina de Haan en nog wat “buitenminsen” maakten samen met fotografe Inge Jansen de mooiste foto’s. Genieten met de grote G ! Morgen nog een laatste ochtend op stap met de camera en dan weer terug naar ’t dorp. Volgend jaar weer. Ga je mee ?

OpHuizerhoogte fotoreis

 

Blijf op Huizer Hoogte !

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg ons dan op de facebookpagina OpHuizerhoogte. Hier zie je de mooiste foto’s van Huizen en haar inwoners en ondernemers.

foto’s Inge Jansen

 

 

 

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter