Herdenkingsavond op de Nieuwe Begraafplaats

Vandaag, (bewust een dag na Valentijnsdag) stilstaan bij de liefde die we juist in deze donkere periode zo kunnen missen. Om die liefde te gedenken heeft Rebel Uitvaart voor het eerst een lichtjesavond georganiseerd in Huizen. Tijdens een interactieve wandeling over de Nieuwe Algemene Begraafplaats aan de Naarderstraat in Huizen kon iedereen op eigen wijze stilstaan bij hun dierbare. Er was muziek, zang, gedichten en lichtjes, heel veel lichtjes, maar ook belevingsplaatsen zoals een herinnermuur of een stilte plek. In en rondom de aula was er gelegenheid elkaar te ontmoeten.

foto’s Henk Heijnen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.V

kouwer installatietechniek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter