Met oliebollen en bubbels in het reuzenrad !

Oudejaarsborrel

Kom je vanmiddag ook naar de oudejaarsborrel op het Oude Raadhuisplein ? Met een glaasje bubbels en oliebollen het reuzenrad in en nog even op grote hoogte de laatste toast als afsluiting van dit jaar.  Dat is natuurlijk wel heel bijzonder. Van 16:00 uur tot 18:00 uur ben je welkom om samen met iedereen het oudejaarsfeest te vieren.
De oudejaarsborrel wordt georganiseerd in samenwerking met Insolar. Zij zorgen voor de lekkerste hapjes en drankjes, zoals we van Insolar gewend zijn. Voor €15,- ga je “all inclusive” dus bollen, bubbels, hapjes en drankjes én natuurlijk entree voor het reuzenrad. Deze kaartjes zijn te koop bij Insolar. Maar je kan natuurlijk ook je drankje los bestellen. Wij hebben er in ieder geval zin in !

Blijf op Huizer hoogte !

Wil je ook op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? OpHuizerhoogte.nl zie je iedere dag weer nieuwe foto’s en berichten over Huizen van A tot Z.
De fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen Huizen iedere dag voor jou in beeld. Voorheen op OogopHuizen, maar vanaf nu op OpHuizerhoogte.
Wil je onze berichten blijven volgen ? Verhuis dan mee naar onze nieuwe facebookpagina en kijk met ons mee !

fotografie en video Vincent Snoek

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter