Noordenwind brengt hoog water

Noordenwind hoog water Huizen

De straffe wind vanuit het noorden zorgde er vandaag voor dat het water landinwaarts werd geblazen. Daardoor leek het strand wel een stuk kleiner dan normaal. De speelboot is eindelijk te water gelaten! Vooral bij de ophaalbrug was het hoogteverschil door de noordenwind goed te zien. Kite- en windsurfers maakten van de gelegenheid gebruik om hun hobby uit te oefenen. Onze fotografen maakten een kleine fotoserie.

Noordenwind hoog water Huizen
Noordenwind hoog water Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Henk Heijnen Vincent Snoek 

Verhuist, Burgemeester, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  Jan
  30 maart 2020 op 14:07

  Ls,
  Mooie foto’s met name van de ophaalbrug, met het mooie zonnige maar winderige weer.

  Bedankt
  Jan

 • Laat een reactie achter