Van keugat naar ….?

Keucheniushof

Maandagavond 6 maart vindt om 20:00 uur de uitgestelde informatieavond plaats over de toekomst van het oude dorp. Iedereen die wil meedenken en meepraten is van harte welkom in ’t Visnet aan de Ruyterstraat. De avond wordt georganiseerd door het Huizer Initiatief Platform, de winkeliers van het Hart van Huizen en de bewoners van de Tuinstraat.

De nieuwe Keucheniushof is de eerste aanzet; een plek om te wonen, winkelen, verblijven en ontmoeten. Hoe zijn de plannen in ruwe vorm en sluit dat aan met de ideeën waarvoor de participanten zich hebben ingezet ?

De participanten willen ook graag van u horen, als direct betrokkene of indirect belanghebbende, of u de plannen voor het Keucheniusgebied aantrekkelijk en geslaagd vindt, dat het daadwerkelijk gerealiseerd kan worden en of het dorp, zoals de gemeente het ziet ook het dorp is dat u graag zo ziet. Kom mee, denk mee en praat mee.

Wilt u ook graag aanwezig zijn ? stuur dan even een mailtje naar infokeuhof@gmail.com.

 

Blijf op Huizer hoogte

Wilt u ook weten wat er allemaal in Huizen gebeurt ? Wij brengen Huizen dagelijks van A tot Z in beeld.  Gewoon een mooie foto of juist het laatste nieuwtje. Volg ons op onze Facebookpagina en kijk iedere dag met ons mee.

foto Inge Jansen

 

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter