Nieuwe kringloopwinkel aan Kerkstraat

Het voormalige Schoenenreus-pand aan de Kerkstraat heeft weer een nieuwe invulling! Nou ja, nieuw… Sinds 1 februari heeft Gooisch Goedt haar deuren hier geopend, een kringloopwinkel waar je ook nog wat spullen kunt vinden van het failliete ‘Jouw Marktkraam’ dat hier voorheen gevestigd was.

Stichting

Gooisch Goedt is een stichting, waarvan de opbrengsten zoveel mogelijk naar het goede doel gaan. Ze werken niet met beroepskrachten, maar met vrijwilligers.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter