Pand Action volgende week opgeleverd

Op het moment wordt door de aannemer de laatste hand gelegd aan de eerste fase van de nieuwe Action-winkel in Huizen: het casco opleveren van het gebouw aan de Achterbaan. Vanaf volgende week gaat Action zelf in het gebouw aan de slag met het interieur.

Laatste klussen

Toen wij ter plaatse waren werd er hard gewerkt aan het afsluiten van de oude trapopgang tussen de toenmalige Scapino en Kijkshop. Met het wegwerken van dit trapgat ontstaat een grote, open ruimte voor de winkel. Van een roltrap of andere trapopgang is nog niets te zien. Samen met een paar andere, kleinere klussen is dit het laatste wat de aannemer aan dit deel van het pand doet. Ondertussen wordt op het parkeerdek een nieuw lifthuis gebouwd voor bevoorrading e.d.

Voorlopig nog niet open

Dit betekent niet dat de Action een week later al open gaat. Naar verwachting zijn ze de rest van het jaar bezig met o.a. schilderen en inrichten en gaan ze pas in het nieuwe jaar open. Het pand van de Kijkshop wordt niet bij de Action getrokken. Vooralsnog is hier nog geen huurder voor, maar het is niet ondenkbaar dat hier een Bristol komt, een winkel die je vaak in combinatie met een Action aantreft. Wel is de indeling van deze bovenverdieping drastisch veranderd en zijn in- en uitgangen verplaatst.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter