Pop-up Bookstore aan de Kerkstraat

Pop-up Bookstore Kerkstraat Huizen

Vandaag opent een nieuwe winkel de deuren aan de Kerkstraat. In de voormalige DA (waar rond de feestdagen ook de pop-up Herberg al huisde) vind je de komende maanden de Pop-up Bookstore, een boekwinkel met grote partijen boeken voor kleine prijsjes.

Tijdelijke invulling

Zoals de naam al doet vermoeden, gaat het om een tijdelijke invulling. Het concept van de Pop-Up Bookstore is tijdelijke winkels openen met een mooi ruim aanbod aan nieuwe boeken voor aantrekkelijke prijzen. De winkel in Huizen komt in de plaats van de winkel in Bussum, waar de ruimte te beperkt was. “We zijn heel benieuwd wat Huizen ons gaat brengen, en hebben heel veel zin om in dit prachtige dorp te beginnen!”, aldus ondernemer Wilco Hohle.

Pop-up Bookstore Kerkstraat Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter