Franse bakker Painpadour failliet

Binnen kun je nog wat bonbons en andere klein spul zien liggen. Maar de schappen met broden zijn allemaal leeg. Amper een half jaar in Huizen, en nu is Painpadour aan het Oude Raadhuisplein gesloten.  Het failliet verklaarde moederbedrijf, Financier BV te Amersfoort, had 5 filialen van de Franse bakker, patisserie en salon de thé.

Leegstand

Hoe het verder zal gaan met het Huizer filiaal is nog niet bekend. Hopen is op een doorstart, zodat er niet weer een prominent pand aan het Oude Raadhuisplein leeg komt te staan. Duidelijk is in ieder geval dat deze beslissing in Amersfoort genomen zal worden, en niet hier in Huizen.

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter