Friethuis komt terug

friethuis 't oude dorp huizen ophuizerhoogte

Friethuis ’t Oude Dorp komt weer terug. Na de brand in augustus vorig jaar gaat de snackbar verder in het pand waar voorheen Scheer en Foppen gevestigd was. De verbouwingswerkzaamheden in de winkel aan de Voorbaan zijn inmiddels in volle gang.

friethuis 't oude dorp Huizen ophuizerhoogte

Doorstart

De twee andere, door brand getroffen winkeliers, Sonia Bloemen en Romy Fashion hadden inmiddels al een nieuwe locatie gevonden, maar nu is het dus ook de beurt voor Friethuis ’t Oude Dorp om een nieuwe start te maken. Als alles volgens plan verloopt, hoopt de nieuwe eigenaar medio mei de klanten weer te kunnen verwelkomen met die inmiddels bekende puntzak zelfgemaakte patat.

friethuis 't oude dorp huizen ophuizerhoogte

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s: Inge Jansen 

haarsalon huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter