Het is weer paddenstoelentijd!

paddenstoelentijd hefst Huizen

Het is in onze regio volop herfstvakantie, en dat is te merken in de Gooise natuur. Met het redelijk mooie weer trekken we weer massaal de bossen en heides in. En dat is begrijpelijk, want het is er nu prachtig! Bovendien is het paddenstoelentijd: overal waar je kijkt steken ze hun kopjes boven de natte aarde uit. Wij gingen er op uit om een paar mooie exemplaren voor jullie te fotograferen. Geniet van het moois, hier en in het echt. Maar laat de paddenstoelen vooral staan en hou ze heel.

paddenstoelentijd hefst Huizen
paddenstoelentijd hefst Huizen
paddenstoelentijd hefst Huizen
paddenstoelentijd hefst Huizen
paddenstoelentijd hefst Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Verhuist, Burgemeester, Huizen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter