DIO Beauté Louisa stopt ermee

Helaas valt het doek voor DIO Beauté Louisa. Na 10 jaar kan zij het hoofd niet meer boven water houden. De vaste klanten zijn de afgelopen tijd op de hoogte gebracht van dit besluit, en vandaag is de uitverkoop gestart.

Moegestreden

“Ik heb heel lang gestreden, maar het is niet meer op te brengen. De huur gaat alleen maar steeds omhoog terwijl hij al onbetaalbaar is. Het is een heel moeilijk besluit geweest, maar nu het genomen is ben ik ook wel opgelucht”, aldus eigenaresse Louisa Molenkamp.

Totale leegverkoop

De prachtige winkel moet compleet leeg. Louisa is blij met iedereen die nog wat komt kopen; elk verkocht product scheelt op de balans. Tot 1 maart doet ze dit samen met Wendy. Als de winkel dan nog niet leeg is, gaat ze in ieder geval tot 1 april door, of totdat de winkel leeg is.

Het team van OpHuizerhoogte wenst Louisa, Marinda en Wendy heel veel sterkte de komende tijd!

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek en Larisa Landré op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s en lees je de laatste nieuwtjes uit het dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

fotografie: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ali Veerman
    10 januari 2019 op 09:38

    Leuk om allerlei dingen over huizen te lezen

  • Laat een reactie achter