Huizerdag start met voorproefje

Voorproefje Huizerdag

Gisteravond is de Huizerdag afgetrapt met het Huizer Voorproefje. Deze nieuwe traditie vindt de avond ervoor plaats op het Oude Raadhuisplein. De vele bezoekers konden genieten van lekker drinken en hapjes, een ijsje, live-muziek en elk uur een modeshow met kleding van winkels uit het Hart van Huizen.

Voorproefje Huizerdag

Huizerdag

Vandaag wordt de Huizerdag feestelijk geopend op het Oude Raadhuisplein. Daarna is er voor een ieder wat te doen. De braderie rondom het Oude dorp staat dan al klaar voor het publiek en diverse kinderattracties staan verdeeld over het Oude Raadhuisplein waar kinderen naar hartelust zich kunnen uitleven. Op de Naarderstraat staat de kermis al een paar dagen klaar. In de Oude Kerk is de hele dag live-muziek te horen.

Plein 2000

Op Plein 2000 is het Sportplatform de hele dag aanwezig met verschillende sportdemonstraties. Als om 17:00 uur de activiteiten op het Oude Dorp afgelopen zijn, verplaatst het evenement zich naar het Plein 2000 voor het avondprogramma.

Voorproefje Huizerdag
Voorproefje Huizerdag

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

restaurant aan de kade

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter