Intertoys Huizen sluit ook

Intertoys Huizen sluit ook

Voor Intertoys Huizen blijkt het doek toch ook te vallen. Na tientallen winkels van Intertoys in de rest van het land, moet de winkel aan de Kerkstraat in Huizen ook stoppen. Vandaag werd bekend gemaakt dat 62 winkels boven de eerder aangekondigde 91 zullen sluiten. Volgens de woordvoerder van Intertoys gaat het om winkels die bij nader inzien toch niet voldoende rendabel zijn om deel te kunnen uitmaken van het nieuwe Intertoys.

Intertoys Huizen sluit ook

Uitverkoop

Gelukkig hebben we wel even tijd om te wennen aan de sluiting. De uitverkoop start naar alle waarschijnlijkheid al aanstaande zaterdag 16 maart, maar de definitieve sluiting wordt pas eind mei, misschien begin juni verwacht. Een en ander hangt er ook van af hoe snel de winkel leeg gekocht wordt. Intertoys start niet gelijk met hoge kortingen.

Intertoys Huizen sluit ook

Speelgoed in Huizen

Nu steeds meer consumenten hun speelgoed via internet bestellen, verdwijnt de speelgoedwinkel langzaam uit het straatbeeld. In een aantal winkels is nog wel speelgoed te verkrijgen, maar met het vertrek van Top1Toys uit de Oostermeent en straks Intertoys uit het Hart van Huizen, kent Huizen geen echte speelgoedwinkel meer.

Intertoys Huizen sluit ook

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Martin Geers
    14 maart 2019 op 20:57

    En de Bolderwagen is ook al jaren geleden verdwenen,

  • Laat een reactie achter