Kerkstraat bijna in oude glorie

Kerkstraat oude glorie Huizen

Niemand kan de brand vergeten die Kerkstraat 54-58 bijna 2 jaar geleden grotendeels verwoestte. Sindsdien is er hard gewerkt aan het herstel van het pand, en sinds kort zijn eindelijk de bouwhekken verwijderd. Nu is goed te zien wat een werk er in het pand is gestoken. Ook de nieuwe ‘aanbouw’ tussen 54 en 52 (Jamin) valt opeens op.

Kerkstraat oude glorie Huizen

Voormalige Schoenenreus

Een paar deuren verder, op Kerkstraat 64, wordt ondertussen ook flink gerenoveerd. Het pand, waar voorheen lange tijd de Schoenenreus en daarna Gooisch Goedt gevestigd waren, wordt stevig aangepakt. De bovenverdieping wordt compleet vernieuwd en verhoogd, met een stel aardige dakkapellen voor meer licht en ruimte. Als dit straks klaar is ziet dit stuk Kerkstraat er weer veel beter uit!

Kerkstraat oude glorie Huizen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

Foto’s en tekst: Larisa Landré

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Wim Groothoff
    7 juni 2020 op 19:03

    De bv Schoenenreus is het voormalige pand van De familie Sijl die daar zijn verfwinkel in had

  • Laat een reactie achter