Han, wat ga je doen ???

Opheffingsuitverkoop bij Han Landman. Het staat er echt. Een winkel van het eerste uur gaat dicht en plaats maken voor iets anders. Tijd om even binnen te lopen en gewoon  brutaal de vraag te stellen. “Han, wat is dit ? wat ga je doen ?” Han neemt gelukkig even de tijd voor OogopHuizen. “Het is tijd voor verandering. Na 38 jaar gaat mijn naam van de gevel en houdt de schoenenwinkel op te bestaan. Eigenlijk is het alleen op zaterdag echt druk en de rest van de week is het gewoon te rustig in het dorp. Ga ik helemaal weg ? Nee dat niet maar er komt wel iets heel anders. Wat dat is kan ik nog niet zeggen, dat zien jullie in maart komend jaar.”  zegt hij met een glimlach. Han Landman is oprichter van TopShoe.nl. Een grote webshop van samenwerkende fysieke schoenenwinkels. “We moesten wel, anders kan je niet meer opboksen tegen de grote jongens. We doen dit in Nederland, Zweden en gaan nu ook in België starten.” Hiermee laat Han zien dat hij mee denkt en mee veranderd met de tijd. Wie Han Landman beter kent, weet dat hij altijd vol zit met nieuwe ideeën. Dus dat het met de invulling van het pand wel goed zit, geloof ik wel. In ieder geval niet weer een lege winkel….maar wat het dan wel wordt…..?? hanlandman-2 Foto’s Inge Jansen
Blijf op Huizer Hoogte ! De Huizer fotografen Inge Jansen en Vincent Snoek brengen iedere dag Huizen voor jou in beeld. De mooiste foto's, de laatste nieuwtjes.... volg ons op onze nieuwe Facebookpagina en mis niets ! Het bericht Han, wat ga je doen ??? verscheen eerst op Oog op Huizen.

Voor Jou Uitgezocht