Drie dagen URBEX fotograferen in de krachtcentrale?

krachtcentrale

Dit is je kans om de Krachtcentrale nog vast te leggen voordat er met de werkzaamheden begonnen gaat worden. Vandaag, morgen en zaterdag stellen de heren Pieter Hogenbirk en Peter Kos de krachtcentrale open voor alle fotograferen om langs te komen. Urbex fotografie is het fotograferen van vaak oude en verlaten gebouwen. Het geeft meestal een spookachtige sfeer. Peter en Pieter kregen zoveel verzoeken van mensen om te kunnen fotograferen dat het idee bij ze opkwam om 3 dagen lang open huis te houden. Graag wel even aanmelden via: dekrachtcentrale@gmail.comPieter Hogenbirk Peter Kos

De fotografen Jet Helsoot van de Krachtcentrale en Vincent Snoek en Inge Jansen van Ophuizerhoogte zullen zaterdag van 13:00 tot 18:00 aanwezig zijn met tips and tricks voor iedereen die dat leuk vindt. Probeer een statief en een zaklamp o.i.d  mee te nemen voor de kelder, zodat je ook kunt werken met lange sluitertijden en  te “schilderen met licht”.  Zo maak je de mooiste URBEX foto’s. Je vindt de Krachtcentrale aan de Havenstraat in Huizen.

Alle gemaakte foto’s mogen natuurlijk dan ook ingezonden worden voor onze fotowedstrijd “Hoe fotografeert Huizen?” Is jouw foto de mooiste inzending van 2017 ? Dan mag je een dag lang fotograferen in Fotostudio Huizen.

 

Blijf op Huizerhoogte

Wil je ook weten wat er allemaal in Huizen gebeurt ? Volg dan OpHuizerhoogte.nl. Iedere dag opnieuw brengen wij een stukje Huizen in beeld. Huizen van A tot Z. Blijf op Huizer hoogte en like onze facebookpagina….. dan kijk je iedere dag met ons mee.

Foto’s: Vincent Snoek en Inge Jansen

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter