Staken voor je toekomst

ophuizerhoogte milieu huizen

HUIZEN – Net als op meerdere plekken in de wereld werd er vandaag ook in Huizen gestaakt voor een beter klimaat. Een groepje leerlingen van groep 7 en 8 van de Dr. Maria Montessorischool trokken vandaag met zelfgemaakte borden met slogans naar het gemeentehuis. Hier wilden ze aandacht vragen voor een beter klimaatbeleid.

milieu huizen montessori ophuizerhoogte

De wethouder Bert Rebel ontving de kinderen en besteedde er ook nog aandacht aan op zijn Facebookpagina. Een mooi initiatief van deze basisschoolleerlingen.

ophuizerhoogte klimaat huizen

foto’s Henk Heijnen

Blijf ook op Huizer hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alles wat in Huizen gebeurt ? Volg dan de fotografen Inge Jansen, Vincent Snoek, Larisa Landré en Henk Heijnen op het Huizer fotoblog OpHuizerhoogte. Dagelijks zie je hier nieuwe foto’s uit Huizen en lees je de laatste nieuwtjes uit ons dorp.
Like ons op onze Facebookpagina en mis niets.

aandekade

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Ron Tuijnman
    8 februari 2019 op 10:15

    Tja, en als je dan ziet welk een bende de lieve jeugd zélf achterlaat op hun hangplekken aan chipszakken, snoepwikkels, plastic flesjes, blikjes en noem verder maar op, dan relativeert dat die loze kreten toch wel enigszins…

  • Laat een reactie achter